Gevels

Gevel impregneren door Kleijn Coatings Breda

Het klimaat en de weersomstandigheden in ons land zorgen ervoor dat gevels en daken veel te verduren hebben. Denk hierbij vooral aan het vele regen wat er valt. Vocht is dan ook een van de grootste vijanden van uw gevels. Het vocht wat door onder andere regen in de gevels trekt, kan zorgen voor schimmeloverlast, witte vlekken door kalk en zoutuitslag, vorstschade en algenvorming. Het is erg belangrijk dat uw gevel tegen deze punten wordt beschermd. Kleijn Coatings Breda heeft verschillende producten en systemen voor het Impregneren en hydrofoberen van gevels die hier uitstekende oplossingen voor bieden.Een gevel impregneren heeft als gevolg dat de muur geen water meer doorlaat. Impregneren betekent letterlijk het doordringen van een materiaal (de steen) met een andere stof (het impregneermiddel). Dus het impregneermiddel dringt door tot in de stenen of het hout waarvan de wand of vloer gemaakt is en vervolgens dicht het impregneermiddel de poriën van de muur waardoor er dus geen vocht meer naar binnen kan.

Waarom impregneren:

Waterafstotend maken.

Schimmelwerend maken.

Brandvertragend maken.

Bescherming tegen algen en vuil.

Graffiti is gemakkelijk te verwijderen.

Bescherming tegen vorstschade, kalk, zoutuitslag en zure regen.

Kleijn Coatings Breda heeft dus verschillende soorten impregneer. Voordat het gekozen impregneermiddel kan worden aangebracht, zorgen wij er eerst voor dat de gevel op de juiste manier grondig wordt gereinigd. Wij hebben allerlei reinigingsmiddelen voor allerlei soorten vuil. Afhankelijk van wat er geïmpregneerd moet worden, wordt er een geschikt impregneermiddel gekozen. Dit is afhankelijk van het soort steen, de kleur en de poreusheid van de steen, wat voor voegen ertussen zitten, waar de gevel zich bevindt en hoe de omgeving rondom de gevel eruit ziet.

Applicatie:

Onze producten zijn te gebruiken op (terras)bestrating, ingangen van binnenplaatsen, parkeerterreinen, bestrate opritten, trappen, gevels, daken, kunststeen, betonnen plafonddelen, muurgevels, betonblokken, bakstenen, gevelstenen en andere soorten van betonnen constructies.

Kevin Kleijn

Vraag vrijblijvend een offerte aan!

error: Content is protected!