Vloeibare dakbedekking

Het renoveren van daken met vloeibare dakbedekking
Aangebrachte vloeibare dakbedekking

Plat Dak renovatie

Een plat dak moet eens in de 15 jaar behandeld en gerenoveerd worden. U kent vast het probleem met oude bitumen, EPDM en PVC daken welke na een aantal jaar gaan craqueleren, scheuren of uitdrogen, waardoor er vervolgens een lekkage ontstaat.

In de wintermaanden, met een aantal weken vorst, krimpen de bitumen, EPDM en PVC daken en in het voorjaar zet het dak weer uit door de toenemende warmte. Het gevolg hiervan is dat bij de eerste beste regenbui lekkages kunnen ontstaan. Vaak is niet goed op te sporen waar deze oorzaak vandaan komt omdat het dak in een hele slechte staat is.

Traditionele dakbedekking

Het dak van uw huis of bedrijvenpand is een essentieel onderdeel en het is van groot belang dat de renovatie vakkundig wordt uitgevoerd met een kwalitatief hoogwaardig product. Een dergelijke reparatie of renovatieklus moet zo snel mogelijk worden uitgevoerd.

Het probleem van de huidige meest gebruikten traditionele dakbedekkingen, zoals Bitumen, EPDM of PVC, is dat het vervangen van een deze daken een dure aangelegenheid is, mede door het afvoeren van het oude materiaal en het tijdrovende afwerken van dak doorvoeren. Het aanbrengen is een hele klus met branders en vuur of met een mechanische föhn om het te laten hechten, dit is niet alleen gevaarlijk maar ook nog eens tijdrovend.

Aanbrengen vloeibare dakbedekking

Vloeibare dakbedekking

Een plat dak renoveren hoeft niet brandgevaarlijk te zijn en kan heel eenvoudig, mits het juist wordt aangepakt. Hoe dan vraagt u zich af? Met onze unieke vloeibare dakbedekking. Wij behandelen uw dak met een vloeibare elastische dakbedekking die naadloos aansluit. Kleijn Coatings Breda werkt alleen met kwalitatief hoogwaardige dakbedekking en doordat de verwerking van de vloeibare dakbedekking een stuk efficiënter gaat, kunnen wij deze hoge kwaliteit aanbieden tegen marktcomfort prijzen. De prijs kwaliteit verhouding is dan ook erg goed. Bekijk ook eens onze video over vloeibare dakbedekking.

Onze vloeibare, witte dakbedekking heeft vele voordelen en is een beter alternatief voor de volgende soorten dakbedekking:

Bitumen dakbedekking

EPDM dakbedekking

PVC dakbedekking

Kunststof dakbedekking

Rubber dakbedekking

SBS dakbedekking

Ons werkgebied is heel Zuid-Nederland. Dit zijn de provincies; Noord-Brabant, Zeeland, Zuid-Holland, Noord-Holland, Limburg, Gelderland en Utrecht. Met name in de regio’s Breda, Etten-Leur, Roosendaal, Prinsenbeek, Ulvenhout, Terheijden, Oosterhout, Dongen, Rijen, Made, Zevenbergen, Tilburg, Eindhoven, ’s-Hertogenbosch en Waalwijk zijn wij vaak werkzaam.

Vraag ons vrijblijvend naar advies en de voordelen van onze dakbedekking ten opzichte van bovenstaande soorten dakbedekking.

Kevin Kleijn

Vraag vrijblijvend een offerte aan!

error: Content is protected!