Daken

Het renoveren van daken met vloeibare dakbedekking
Aangebrachte vloeibare dakbedekking

Plat Daken

Plat daken moeten eens in de 15 jaar behandeld en gerenoveerd worden. U kent vast het probleem met oude bitumen, EPDM en PVC daken welke na een aantal jaar gaan craqueleren, scheuren of uitdrogen, waardoor er vervolgens een lekkage ontstaat.

In de wintermaanden, met een aantal weken vorst, krimpen de bitumen, EPDM en PVC daken en in het voorjaar zet het dak weer uit door de toenemende warmte. Het gevolg hiervan is dat bij de eerste beste regenbui lekkages kunnen ontstaan. Vaak is niet goed op te sporen waar deze oorzaak vandaan komt omdat het dak in een hele slechte staat is.

Het dak van uw huis of bedrijvenpand is een essentieel onderdeel en het is van groot belang dat de renovatie vakkundig wordt uitgevoerd met een kwalitatief hoogwaardig product. Een dergelijke reparatie of renovatieklus moet zo snel mogelijk worden uitgevoerd.

Het probleem van de huidige meest gebruikten traditionele dakbedekkingen, zoals Bitumen, EPDM of PVC, is dat het vervangen van een deze daken een dure aangelegenheid is, mede door het afvoeren van het oude materiaal en het tijdrovende afwerken van dak doorvoeren. Het aanbrengen is een hele klus met branders en vuur of met een mechanische föhn om het te laten hechten, dit is niet alleen gevaarlijk maar ook nog eens tijdrovend.

Aanbrengen van vloeibare dakbedekking

Daarnaast is het niet mogelijk om de dakbedekking naadloos aan te brengen waardoor je altijd zwakke plekken krijgt. Om de prijs bij deze dak systemen aantrekkelijk te maken, gebruikt men slechte kwaliteit dakbedekking. Een dergelijke dak renovatie wordt dan wel een stuk goedkoper maar het levert in op kwaliteit en daardoor gaat het op langere termijn veel meer geld kosten aan reparaties of zelfs helemaal vervangen.

Dak Renovatie

Dak renovatie kan echter een stuk eenvoudiger dan met de gebruikelijke en achterhaalde manier met bitumineuze en rubber en kunststof materialen als EPDM en PVC. Door uw dak te behandelen met een kwalitatief hoogwaardige vloeibare elastische dakbedekking. Kleijn Coatings Breda werkt alleen met kwalitatief hoogwaardige dakbedekking en doordat de verwerking van de vloeibare dakbedekking een stuk efficiënter gaat, kunnen wij deze hoge kwaliteit aanbieden tegen marktcomfort prijzen. De prijs kwaliteit verhouding is dan ook erg goed.

Aanbrengen vloeibare dakbedekking

Kleijn Coatings Breda is vooruitstrevend en probeert met deze innovatieve producten en systemen een nieuwe stap te zetten in de markt. Door de focus te leggen op de kwaliteit van de dakbedekking proberen we vertrouwen uit te stralen naar de markt.

Kleijn Coatings Breda heeft met deze vloeibare dakbedekkingen, welke uitharden met de vochtigheid in de atmosfeer, systemen die een zeer elastisch membraan produceren met een sterke hechting op vele soorten ondergronden.

De systemen zijn bestand tegen UV en bieden weerstand tegen de natuurlijke elementen. De vloeibare dakbedekking is naadloos aan te brengen op de bestaande ondergrond. Klik voor meer informatie over onze vloeibare dakbedekking, vloeibaar Bitumen of over ons als dakdekkersbedrijf, op de onderstaande foto’s of links!

Onze vloeibare, witte dakbedekking heeft vele voordelen en is een beter alternatief voor de volgende soorten dakbedekking:

Bitumen dakbedekking

EPDM dakbedekking

PVC dakbedekking

Kunststof dakbedekking

Rubber dakbedekking

SBS dakbedekking

Ons werkgebied is heel Zuid-Nederland. Dit zijn de provincies; Noord-Brabant, Zeeland, Zuid-Holland, Noord-Holland, Limburg, Gelderland en Utrecht. Met name in de regio’s Breda, Etten-Leur, Roosendaal, Prinsenbeek, Ulvenhout, Terheijden, Oosterhout, Dongen, Rijen, Made, Zevenbergen, Tilburg, Eindhoven, ’s-Hertogenbosch en Waalwijk zijn wij vaak werkzaam.

Vraag ons vrijblijvend naar advies en de voordelen van onze dakbedekking ten opzichte van bovenstaande soorten dakbedekking.

Vloeibare dakbedekking PU

Dak renovatie met vloeibare dakbedekking

Vloeibare Bitumen dakbedekking

Dak renovatie met vloeibaar Bitumen

Dakdekker Kleijn Coatings

Kleijn Coatings Breda, dakdekker en leverancier!

Kevin Kleijn

Vraag vrijblijvend een offerte aan!

error: Content is protected!