Prijs m² gietvloer

Wat kost een vloeibaar vloersysteem?

De prijs voor een giet- en coatingvloer wordt door meerdere factoren bepaald. Het aantal vierkante meters van het oppervlak, de staat van de huidige ondervloer en de arbeidskosten zijn voor een groot deel bepalend voor de prijs. Een vloer met een slechte ondergrond met beschadigingen of andere mankementen heeft meer bewerkingen nodig dan een vloer met een goede ondergrond en is dus hoger in prijs per vierkante meter. Zo heeft een vloer met een groter oppervlak omgerekend een voordeligere vierkante meter prijs dan een vloer met een klein oppervlak. Het is dus van groot belang dat wij deze informatie verkrijgen door het doen van een inspectie, pas dan is de m² prijs te bepalen. Zo op voorhand kunnen wij geen exacte prijs noemen.

Besef wel dat een vloer constant belast wordt en het dus niet zoals bij een wand of muur even voorzien kan worden van een laagje coating. Een vloer coatingsysteem moet met uiterste precisie worden gelegd met de juiste producten en materialen. Dan ontstaat er een kwalitatief hoogwaardige vloer die jaren mee gaat en weinig onderhoud nodig heeft. Hier hangt een bepaald prijskaartje aan. Er zijn prijsvechters in de markt actief met zeer goedkope tarieven maar dit is vaak niet reëel en hier zitten vaak ogen en haken aan. Zo levert u in op kwaliteit of kan het bedrijf niet leveren wat het beloofd.

Nadat wij uw huidige vloer hebben kunnen beoordelen en alle benodigde informatie binnen hebben, maken wij een offerte op maat aangepast op uw persoonlijke wensen.

Factoren die van invloed zijn op de giet- en coatingvloer prijs:

  • Voorbereidingswerkzaamheden
  • Toepassing van meerdere kleuren
  • Persoonlijke wensen
  • Grootte van het oppervlak
  • Arbeidsuren voor het leggen van de vloer
  • Materiaalkeuze
Vraag vrijblijvend een offerte aan.
error: Content is protected!