Overige vloeren

Home > Diensten  > Vloeren > Overige vloeren

Het renoveren van daken met vloeibare dakbedekking.

Aangebrachte vloeibare dakbedekking

Plat Daken

Plat daken moeten eens in de 15 jaar behandeld en gerenoveerd worden. U kent vast het probleem met oude bitumen, EPDM en PVC daken welke na een aantal jaar gaan craqueleren, scheuren of uitdrogen, waardoor er vervolgens een lekkage ontstaat.

In de wintermaanden, met een aantal weken vorst, krimpen de bitumen, EPDM en PVC daken en in het voorjaar zet het dak weer uit door de toenemende warmte. Het gevolg hiervan is dat bij de eerste beste regenbui lekkages kunnen ontstaan. Vaak is niet goed op te sporen waar deze oorzaak vandaan komt omdat het dak in een hele slechte staat is.

Onze vloeibare, witte dakbedekking heeft vele voordelen en is een beter alternatief voor de volgende soorten dakbedekking:

Bitumen dakbedekking

EPDM dakbedekking

PVC dakbedekking

Kunststof dakbedekking

Rubber dakbedekking

SBS dakbedekking

Ons werkgebied is heel Zuid-Nederland. Dit zijn de provincies; Noord-Brabant, Zeeland, Zuid-Holland, Noord-Holland, Limburg, Gelderland en Utrecht. Met name in de regio’s Breda, Etten-Leur, Roosendaal, Prinsenbeek, Ulvenhout, Terheijden, Oosterhout, Dongen, Rijen, Made, Zevenbergen, Tilburg, Eindhoven, ’s-Hertogenbosch en Waalwijk zijn wij vaak werkzaam.

Vraag ons vrijblijvend naar advies en de voordelen van onze dakbedekking ten opzichte van bovenstaande soorten dakbedekking.

Vloeibare dakbedekking PU

Dak renovatie met vloeibare dakbedekking

Vloeibare Bitumen dakbedekking

Dak renovatie met vloeibaar Bitumen

Dakdekker Kleijn Coatings

Kleijn Coatings Breda, dakdekker en leverancier!

Vraag vrijblijvend een offerte aan voor vloeibare dakbedekking.