Bedrijven

Kleijn Coatings kan voor uw bedrijf voor verschillende dingen een rol spelen. Van het renoveren van daken met vloeibare dakbedekking tot het verfraaien van uw vloer door het leggen van één van onze vloer systemen.

Platte daken – Dakrenovatie & nieuwe daken

Dakrenovatie kan noodzakelijk zijn voor uw bedrijfspand, omdat het dak is verouderd is, schade heeft of is vervuild. Om grote schades aan uw bedrijfspand te voorkomen is het verstandig om het dak tijdig te vervangen. De vloeibare dakbedekking systemen van Kleijn Coatings Breda zijn zeer geschikt voor de renovatie van daken en complete dakgoten. Zakelijke panden met plat daken van Bitumen, PVC, EPDM, kunstof of rubber bij allen is het mogelijk om onze vloeibare systemen toe te passen. De renovatie van de daken zijn mogelijk met Vloeibaar polyurethaan of vloeibaar Bitumen.

Gietvloeren & Coatingvloeren

Kleijn Coatings Breda heeft een groot assortiment met verschillende vloersystemen en kan uw bedrijfspand voorzien van een prachtige vloer, die volledig naar eigen inzicht en wensen kan worden afgewerkt. Er zijn velen verschillende opties mogelijk wat betreft sfeer en uitstraling. Zo hebben wij ook verschillende systemen die toepasbaar zijn op wanden, zowel strak afgewerkt als betonlook.

Bekijk de verschillende mogelijkheden

Kevin

Interesse? Vraag vrijblijvend een offerte aan!

Scroll naar boven