Overige vloeren

Het renoveren van vloeren met vloeibare vloersystemen

Wij zijn één van de weinige bedrijven in Nederland die het gieten van een vloer (met beton ciré), het egaliseren van een vloer, het leggen van vloerverwarming, de afwerking van uw vloer of wand met plinten in één hand hebben. Kleijn Coatings biedt u die prettige combinatie aan in samenwerking met onze zusterbedrijven.

Egaliseren

Een vloer egaliseren is een precisieklus die, mits u die goed laat uitvoeren, garant staat voor een uitstekende ondergrond. Dit fundament geeft een optimaal uitgangspunt voor de afwerking van uw vloer.

Vakmanschap
Hoe we uw vloer egaliseren? Met behulp van egaline, de juiste gereedschappen en een flinke dosis vakmanschap. Dit doen de specialisten van Kleijn Coatings ongeacht de staat van de ondervloer. Laat u uw vloer door ons egaliseren? Dan bent u verzekerd van een vlakke ondergrond die de levensduur van de door u gekozen vloerbekleding aanzienlijk verlengt.

Dikte
Hoe bepaalt u de dikte voor het egaliseren van uw vloer? De dikte van de egalisatie is afhankelijk van de staat van de ondervloer. Voor een goed eindresultaat adviseren wij uit te gaan van minimaal drie millimeter laagdikte. Twijfelt u aan de kwaliteit van uw ondervloer? Neem dan geheel vrijblijvend contact met ons op voor een goed advies.

Zwembaden
Rik Kleijn

Interesse? Vraag vrijblijvend een offerte aan!

Scroll naar boven