Particulieren vloeren

Een woningvloer met vloeibare vloersystemen

De wensen voor een vloer in een woning hebben betrekking op de uitstraling, sfeer, kleur, soort materiaal, gemak en comfort. Een woningvloer van kunststof is volledig aan te passen aan uw wensen en is daardoor een blikvanger in uw woning.

Kleijn Coatings Breda heeft een groot assortiment met verschillende vloersystemen en kan verschillende ruimtes in uw woning voorzien van een prachtige vloer, die volledig naar eigen inzicht en wensen kan worden afgewerkt.

Er zijn velen verschillende opties mogelijk wat betreft sfeer en uitstraling. Bijna alle kleuren zijn mogelijk, van bijzondere kleuren tot betonlook tot het spelen met meerdere kleuren. Daarnaast kunt u kiezen om de vloer in te strooien met kleuren flakes of glitters. Het is zelfs mogelijk een deel van de wand of de gehele wand te coaten, kijk hiervoor op de wanden pagina op onze website.

Wij komen graag langs om uw situatie te bekijken en samen met u het meest geschikte vloercoating systeem te bepalen. Daarin kunnen wij u natuurlijk ook adviseren ten aanzien van het soort vloer en de kleurkeuzes en wordt er rekening gehouden met de ruimte waarin de vloer komt te liggen en de samenstelling van uw huishouden.

Vloeren
Particulier

Vloercoatings voor particulieren vloeren zijn:

Nigel

Interesse? Vraag vrijblijvend een offerte aan!

Scroll naar boven