Particulieren gietvloeren

Een woningvloer met vloeibare vloersystemen

Wij zijn bij Kleijn Coatings Breda al ruim 10+ jaar specialist in gietvloeren. Waarschijnlijk loopt u regelmatig op een van onze vloeren: in een parkeergarage, een winkel, een showroom of bij een bezoek aan uw vrienden. Voor elke vraag hebben wij een passende vloeroplossing. Dus wilt u een nieuwe gietvloer in uw woonkamer, keuken, garage of bijvoorbeeld slaapkamer? We kijken graag met u mee! Wij zorgen ervoor dat uw nieuwe vloer volledig naar wens is. 

Er zijn velen verschillende opties mogelijk wat betreft sfeer en uitstraling. Bijna alle kleuren zijn mogelijk, van bijzondere kleuren tot betonlook tot het spelen met meerdere kleuren. Daarnaast kunt u kiezen om de vloer in te strooien met kleuren flakes of glitters. Het is zelfs mogelijk een deel van de wand of de gehele wand te coaten.

Wij komen graag langs om uw situatie te bekijken en samen met u het meest geschikte vloercoating systeem te bepalen. Daarin kunnen wij u natuurlijk ook adviseren ten aanzien van het soort vloer en de kleurkeuzes en wordt er rekening gehouden met de ruimte waarin de vloer komt te liggen en de samenstelling van uw huishouden.
Vloeren
Particulier

Voordelen van een gietvloer zijn:

Kevin Kleijn

Interesse? Vraag vrijblijvend een offerte aan!

Scroll naar boven