Vloeibare dakbedekking

Dé dakdekker voor platte daken.

Het dak van uw huis of bedrijvenpand is een essentieel onderdeel en het is van groot belang dat de renovatie vakkundig wordt uitgevoerd met een kwalitatief hoogwaardig product. Zo voorkomt u schade of lekkages aan uw dak. 

Het probleem van de huidige meest gebruikten traditionele dakbedekkingen, zoals Bitumen, EPDM of PVC, is dat het vervangen van een deze daken een dure aangelegenheid is, mede door het afvoeren van het oude materiaal en het tijdrovende afwerken van dak doorvoeren. Het aanbrengen is een hele klus met branders en vuur of met een mechanische föhn om het te laten hechten, dit is niet alleen gevaarlijk maar ook nog eens tijdrovend.

Vloeibare dakbedekking t.o.v. traditionele dakbedekking
Een plat dak renoveren hoeft niet brandgevaarlijk te zijn en kan heel eenvoudig, mits het juist wordt aangepakt. Hoe dan vraagt u zich af? Met onze unieke vloeibare dakbedekking. Wij behandelen uw dak met een vloeibare elastische dakbedekking die naadloos aansluit. Kleijn Coatings Breda werkt alleen met kwalitatief hoogwaardige dakbedekking en doordat de verwerking van de vloeibare dakbedekking een stuk efficiënter gaat, kunnen wij deze hoge kwaliteit aanbieden tegen marktcomfort prijzen. De prijs kwaliteit verhouding is dan ook erg goed. Bekijk ook eens onze video op de homepage over vloeibare dakbedekking.

Kleijn Coatings Daken
Dak coating

Nadelen van traditionele dakbedekking. 
Een plat dak moet eens in de 15 jaar behandeld en gerenoveerd worden. U kent vast het probleem met oude bitumen, EPDM en PVC daken welke na een aantal jaar gaan craqueleren, scheuren of uitdrogen, waardoor er vervolgens een lekkage ontstaat.

In de wintermaanden, met een aantal weken vorst, krimpen de bitumen, EPDM en PVC daken en in het voorjaar zet het dak weer uit door de toenemende warmte. Het gevolg hiervan is dat bij de eerste beste regenbui lekkages kunnen ontstaan. Vaak is niet goed op te sporen waar deze oorzaak vandaan komt omdat het dak in een hele slechte staat is.

Onze vloeibare, witte dakbedekking heeft vele voordelen en is een beter alternatief voor de volgende soorten dakbedekking:

Kevin Kleijn

Interesse? Vraag vrijblijvend een offerte aan!

Emmy Kleijn

Interesse? Vraag vrijblijvend een offerte aan!

Scroll naar boven