De Gietvloer specialist in Breda

Kleijn Coatings – Gietvloer Specialist

Bent u op zoek naar een partij die voor u een gietvloer kan realiseren? Wilt u een beton ciré vloer of een andere soort gietvloer laten leggen? Wij denken graag met u mee! De vloer is de basis van elke ruimte en het is daarom belangrijk om een goede keuze te maken in wat voor soort vloer u wilt. De gietvloer begint in Nederland steeds populairder te worden vanwege zijn diversiteit als het gaat om inrichting. Maar ook omdat de vloeren onderhoudsvrij zijn en geen stof vangen. Genoeg redenen om een gietvloer aan te schaffen! Of u nu voor een vintage look wilt gaan of liever modern kiest, bij Kleijn Coatings vindt u de juiste gietvloer. 

Wij leggen verschillende type gietvloeren, waaronder PU (polyurethaan) en Epoxy gietvloeren. 

Gietvloeren voor woningen.

Op een gemiddelde dag brengt u waarschijnlijk veel tijd door in uw huis. Het is daarom logisch dat u graag mooie vloeren heeft. Een gietvloer is te leggen in vrijwel elke ruimte. De meest voorkomende ruimtes om een gietvloer te laten leggen zijn de: keuken, slaapkamer, woonkamer, badkamer, wc en/of garage. Elke ruimte met een van onze vloeren heeft weer zijn eigen charme.

Het maakt geen verschil uit of u een nieuwbouw woning heeft of een bestaande woning. Onze systemen zijn te leggen op vrijwel elke ondergrond. Heeft u al een vloer liggen en wilt u hier een gietvloer overheen laten leggen? Ook dat is mogelijk! Veel mensen kiezen er ook voor om een vloerverwarming bij het systeem te nemen om de woning te verduurzamen. Wat voor vloer u ook wilt, onze adviseurs kijken graag met u mee.  

Gietvloeren voor bedrijven.

Naast gietvloeren voor particulier gebruik is Kleijn Coatings ook gespecialiseerd in coatingvloeren voor zakelijk gebruik. Hierbij kunt u denken aan een vloer voor een: fabriek, magazijn, horecagelegenheid, hotel of bijvoorbeeld een kantoor. Voor elke industrie hebben wij de juiste vloersystemen. Kom langs in onze showroom om de verschillende mogelijkheden te bekijken. 

Bezoek onze showroom

Wij ontvangen u graag in onze showroom zodat een van onze adviseurs met u mee kan kijken naar uw vraagstuk. Wij kunnen dan specifiek ingaan op de situatie en verschillende voorbeelden laten zien. Onze showroom is te vinden in Breda-Noord. Het adres van onze showroom is Weidehek 9, 4824 AT. De showroom is geopend op maandag t/m vrijdag van 8:30 tot 17:30 en zaterdag van 9:00 tot 13:00. 

Afspraak maken: Het is noodzakelijk om van tevoren een afspraak te maken via het contactformulier. Zo hebben we voldoende tijd en ruimte voor u.

Recent projecten.

Bent u benieuwd naar ons portfolio? Onderstaand een kleine selectie van recent gelegde vloeren. Wilt u ons hele portfolio zien? Bekijk dan de portfolio-pagina

Epoxy rolvloersysteem
PU gietvloersysteem
KleijnCoatings
Bedrijfsvloeren

Vrijblijvende offerte aanvragen.

Wilt u weten wat de kosten worden van uw nieuwe gietvloer? Vraag dan via onderstaande knop een vrijblijvende offerte aan. Aan de hand van een aantal factoren berekenen wij de prijs van uw droom-vloer die u vervolgens in de mailbox ontvangt.  

Scroll naar boven