Dakdekker

Kleijn Coatings uit Breda

Wij zijn gespecialiseerd in het plaatsen, renoveren en repareren van platte en hellende daken. Wij nemen zowel particuliere als zakelijke opdrachten aan.

Het dak van uw huis is (van zelfsprekend) een erg belangrijk onderdeel. Het dak is heel belangrijk maar daarnaast ook heel kwetsbaar en het is dus belangrijk dat u uw dak goed onderhoudt. Een dak biedt bescherming tegen storm, wind, regen en ook zon en is ook bedoelt om warmte ín uw huis te houden. Wij raden altijd aan om snel actie te ondernemen wanneer u merkt dat er problemen zoals lekkages zijn. Onze dakdekkers komen graag langs om vrijblijvend de situatie te bekijken en een prijsopgaaf te doen.

 

Nieuwe daken

Prijs
Omdat wij zelf distributeur en leverancier zijn van de coatings die wij gebruiken, is het mogelijk voor ons om een erg scherpe prijs neer te zetten voor onze dakdekker werkzaamheden. De prijs/kwaliteit verhouding wordt door onze klanten dan ook erg goed beoordeeld.

Vloeibare dakbedekking
Een plat dak renoveren hoeft niet brandgevaarlijk te zijn en kan heel eenvoudig, mits het juist wordt aangepakt. Hoe dan vraagt u zich af? Met onze unieke vloeibare dakbedekking. Wij behandelen uw dak met een vloeibare elastische dakbedekking die naadloos aansluit. Kleijn Coatings Breda werkt alleen met kwalitatief hoogwaardige dakbedekking en doordat de verwerking van de vloeibare dakbedekking een stuk efficiënter gaat, kunnen wij deze hoge kwaliteit aanbieden tegen marktcomfort prijzen. De prijs kwaliteit verhouding is dan ook erg goed. Bekijk ook eens onze video over vloeibare dakbedekking.

Vrijblijvende offerte
Wilt u graag even overleggen over wat er nodig is voor uw dak reparatie of het aanleggen van een nieuw dak? Neem dan geheel vrijblijvend contact met ons op, dan kijken we graag met u mee.

Emmy Kleijn

Interesse? Vraag vrijblijvend een offerte aan!

Scroll naar boven