Over Kleijn Coatings

De specialist in vloeibare systemen!

Kleijn Coatings is een innovatief bedrijf gespecialiseerd in vloeibare systemen

Kleijn Coatings Breda heeft voor u de vloeibare oplossing. Onze manier van werken biedt een hoop voordelen voor uw project of klus. Wij hebben meerdere unieke probleemoplossende coating systemen in het assortiment. Deze vloeibare systemen zijn geschikt voor verschillende projecten voor zowel renovatie als nieuwbouw. Bij Kleijn Coatings Breda zijn de meeste producten en systemen uniek doordat wij de exclusieve distributeur zijn. Wij zijn dus distributeur, leverancier en uitvoerder. Hierdoor kunnen wij snel en gericht inspelen op de vraag vanuit de markt. De lijnen zijn kort en we hebben de producten altijd ruim op voorraad. Kleijn Coatings Breda is vooruitstrevend en probeert met deze innovatieve producten en systemen een nieuwe stap te zetten in de markt. Door de focus te leggen op de kwaliteit van de dakbedekking proberen we vertrouwen uit te stralen naar de markt.

Doordat de verwerking van deze kwalitatief hoogwaardige systemen een stuk efficiënter is dan bij de traditionele dakbedekkingen, kunnen wij deze hoge kwaliteit voor een goede markt prijs realiseren. De prijs kwaliteit verhouding is dan ook erg goed.

Zo bestaat ons assortiment uit onder andere; vloeibare dakbedekkingen, zowel Polyurethaan als Bitumen, voor het renoveren van daken. We hebben coating systemen voor het renoveren van verschillende soorten vloeren. Daarnaast hebben we vloeibare oplossingen voor het water dichten van lekkages, voor energiebesparing, zwembaden en impregnerende coating systemen voor gevels en kelders. Tevens hebben we coating systemen die specifieke problemen verhelpen zoals negatieve druk in kelders en isolatie bij extreem hoge temperaturen.

Kleijn Coatings heeft gecertificeerd personeel die de coating systemen bij u komt aanbrengen en biedt voor elk project een gepast systeem. Vakkundig advies ter plaatse behoort tot de standaard werkwijze. Samen met onze kennis en ervaring staan wij garant voor een kwalitatief hoogwaardig resultaat van uw project. De coating systemen zijn uniek in de markt en alleen bij ons verkrijgbaar. Zie het kopje “diensten” om te kijken wat voor u van toepassing is.

Ons werkgebied is heel Zuid-Nederland. Dit zijn de provincies; Noord-Brabant, Zeeland, Zuid-Holland, Noord-Holland, Limburg, Gelderland en Utrecht. Met name in de regio’s Breda, Etten-Leur, Roosendaal, Prinsenbeek, Ulvenhout, Terheijden, Oosterhout, Dongen, Rijen, Made, Zevenbergen, Tilburg, Eindhoven, ’s-Hertogenbosch en Waalwijk zijn wij vaak werkzaam.

Kies voor de vloeibare oplossing!

Kevin Kleijn – Eigenaar Kleijn Coatings

Onze missie

“De specialist in vloeibare systemen in Nederland zijn door gebruik te maken van unieke en kwalitatief hoogwaardige coating systemen, goede service en een hoge betrouwbaarheid tegen een eerlijke prijs.”

Onze visie

“De gehele markt de voordelen laten inzien van de verschillende coating systemen, om uiteindelijk iedereen te overtuigen, te laten profiteren en voorzien van een gepast, duurzaam en kwalitatief hoogwaardig coating systeem.”

Onze support

“Voor elk project of klus zijn verschillende behandelingen met de coating systemen mogelijk, daarom komen wij de opdracht inspecteren en maken zo een gepaste offerte op maat.”

Onze werkwijze:

1
Inspectie

Het desbetreffende oppervlak wordt geïnspecteerd.

2
Offerte

Aan de hand van de gegevens die uit de inspectie zijn gekomen, wordt een persoonlijke offerte opgesteld.

3
Aanbrengen

Nadat de klant de offerte heeft geaccepteerd, wordt de coating aangebracht op het desbetreffende oppervlak.

4
Afronding

Nadat de coating is aangebracht en het verhardingsproces is voltooid, worden de werkzaamheden nogmaals geïnspecteerd en is het project afgerond.

Onze Diensten

Leer meer over onze diensten en ontdek waar onze coatings op aangebracht kunnen worden.

Onze Producten

Leer meer over onze producten en ontdek alle toepassingen en mogelijkheden.

error: Content is protected!