Over Kleijn Coatings

De specialist in vloeibare systemen!

Kleijn Coatings is een innovatief bedrijf gespecialiseerd in vloeibare systemen

Kleijn Coatings Breda heeft voor u de vloeibare oplossing. Onze manier van werken biedt een hoop voordelen voor uw project of klus. Wij hebben meerdere unieke probleemoplossende coating systemen in het assortiment. Deze vloeibare systemen zijn geschikt voor verschillende projecten voor zowel renovatie als nieuwbouw. Bij Kleijn Coatings Breda zijn de meeste producten en systemen uniek doordat wij de exclusieve distributeur zijn. Wij zijn dus distributeur, leverancier en uitvoerder. Hierdoor kunnen wij snel en gericht inspelen op de vraag vanuit de markt. De lijnen zijn kort en we hebben de producten altijd ruim op voorraad. Kleijn Coatings Breda is vooruitstrevend en probeert met deze innovatieve producten en systemen een nieuwe stap te zetten in de markt. Door de focus te leggen op de kwaliteit van de dakbedekking proberen we vertrouwen uit te stralen naar de markt.

Doordat de verwerking van deze kwalitatief hoogwaardige systemen een stuk efficiënter is dan bij de traditionele dakbedekkingen, kunnen wij deze hoge kwaliteit voor een goede markt prijs realiseren. De prijs kwaliteit verhouding is dan ook erg goed.

Zo bestaat ons assortiment uit onder andere; vloeibare dakbedekkingen, zowel Polyurethaan als Bitumen, voor het renoveren van daken. We hebben coating systemen voor het renoveren van verschillende soorten vloeren. Daarnaast hebben we vloeibare oplossingen voor het water dichten van lekkages, voor energiebesparing, zwembaden en impregnerende coating systemen voor gevels en kelders. Tevens hebben we coating systemen die specifieke problemen verhelpen zoals negatieve druk in kelders en isolatie bij extreem hoge temperaturen.

Kleijn Coatings heeft gecertificeerd personeel die de coating systemen bij u komt aanbrengen en biedt voor elk project een gepast systeem. Vakkundig advies ter plaatse behoort tot de standaard werkwijze. Samen met onze kennis en ervaring staan wij garant voor een kwalitatief hoogwaardig resultaat van uw project. De coating systemen zijn uniek in de markt en alleen bij ons verkrijgbaar. Zie het kopje “diensten” om te kijken wat voor u van toepassing is.

Ons werkgebied is heel Zuid-Nederland. Dit zijn de provincies; Noord-Brabant, Zeeland, Zuid-Holland, Noord-Holland, Limburg, Gelderland en Utrecht. Met name in de regio’s Breda, Etten-Leur, Roosendaal, Prinsenbeek, Ulvenhout, Terheijden, Oosterhout, Dongen, Rijen, Made, Zevenbergen, Tilburg, Eindhoven, ’s-Hertogenbosch en Waalwijk zijn wij vaak werkzaam.

Kevin Kleijn
Kleijn Coatings team

Onze showroom

Kom langs voor een kop koffie of thee en laat u informeren over de mogelijkheden die wij u kunnen bieden.

Het team

Kevin Kleijn

Kevin Kleijn

Eigenaar
Rik Kleijn

Rik Kleijn

Mede-eigenaar
Nigel Kleijn

Nigel Kleijn

Projectleider
Emmy Kleijn

Emmy Kleijn

Administratie
Nick Kleijn

Nick Kleijn

Project uitvoerder
Gijs Hengeveld

Gijs Hengeveld

Project uitvoerder
Emmy Kleijn

Interesse? Vraag vrijblijvend een offerte aan!

Scroll naar boven