Bedrijfsdaken

Het renoveren van bedrijfsdaken met vloeibare dakbedekking PU

Voorkom lekkages
Het dak is een kwetsbaar en onderhoudsgevoelig onderdeel van een bedrijfspand. Het is daarom belangrijk om op tijd een dakrenovatie uit te voeren en dit niet uit te stellen totdat er een lekkage is ontstaan. Na een uitvoerige inspectie door ons adviseren we u welke van onze vloeibare dakbedekkingen in uw situatie het beste toepasbaar is en werken dit uit in een offerte.

Goedkoper én veiliger
Dakrenovatie van EPDM, kunststof of bitumen dakbedekking van uw bedrijfspand, uitgevoerd op de traditionele manier is een kostbare, tijdrovende en brandgevaarlijke aangelegenheid. Alle oude dakbedekking moet veelal eerst verwijderd en afgevoerd worden voordat er nieuw dakbedekkingsmateriaal aangebracht kan worden. Denk hierbij ook aan de oplopende kosten voor de verwijderingsbijdrage van bitumen, arbeidsloon voor de verwijdering & afvoer en bijv. kosten van hoogwerkers / kranen om nieuw dakbedekkingsmateriaal op het bestaande dak te plaatsen.

Bovenop de risico’s van condensvorming en onthechting tussen 2 lagen (EPDM over Bitumen), is er ook het brandrisico bij het ‘open vuur’ branden van bitumen dakbedekking en/of met zeer hoge temperatuur föhnen, soms tot wel 1000 graden.

Enduroof

Interesse? Vraag vrijblijvend een offerte aan!

Scroll naar boven