Vloeren

Het renoveren van vloeren met vloeibare vloersystemen

Vloercoatingen

Met meer dan honderd verschillende vloercoating systemen heeft Kleijn Coatings Breda voor alle situaties een gepaste oplossing. Door onze ruime ervaring met de applicatie van coatingsystemen in verschillende omstandigheden weten wij precies welk systeem past bij uw wensen.

Kleijn Coatings is gespecialiseerd in het leggen van epoxy- en polyurethaan vloercoatings en biedt particulieren, winkeliers, ondernemers en de MKB en industriële bedrijven duurzame vloerafwerkingen.

Een vloercoating heeft velen mogelijkheden op het gebied van kleuren, uitstralingen en afwerkingen zoals bijvoorbeeld kleuren flakes en glitters. Naast deze esthetische mogelijkheden van een vloercoating heeft het ook veel functionele voordelen. Een vloercoating beschermt de ondergrond tegen mechanische en chemische belastingen. Vloercoatings kunnen worden gerealiseerd op bijna alle ondergronden en gaan jaren mee.

Kleijn Coatings Breda werkt samen met Sika, Caparol/Disbon en met Nelf/Nylo.

Sika

Sika is de fabrikant van kwalitatief hoogwaardige vloercoatingsystemen. Sika is als een van de wereldleiders in de bouwindustrie sterk gericht op systemen en toepassingen voor vloercoatings. Sika staat voor kwaliteit en dit is ook terug te zien in het eindresultaat na het aanbrengen van een coating vloersysteem.

Disbon

Disbon is ook fabrikant van Kwalitatief hoogwaardige vloercoating systemen. Vloeren moeten tegen een stootje kunnen. Maar er zijn ook vloeren die extreem zware belasting, vocht en temperatuurverschillen moeten kunnen doorstaan. Het brede assortiment van Disbon én het deskundige product- en materiaaladvies van DAW verzekert u van een vloercoating die tot in detail berekend is op de specifieke omstandigheden van úw vloer.

Nelf

Nelf is een gerenommeerde, Nederlandse verfproducent. De op drie na grootste in Nederland, maar klein genoeg om snel en flexibel te reageren op nieuwe trends, marktontwikkelingen en klantenwensen. De onderneming beschikt over een moderne fabriek, een eigen R&D afdeling en heeft kwaliteit en persoonlijk advies hoog in het vaandel staan. Dit, samen met het complete assortiment beschermings- en verfraaiingsproducten, maakt Nelf tot een aantrekkelijk partner voor professionals die actief zijn in de utiliteits-, woning- en industriebouw. Bekende A-merken van Nelf zijn Nylo wand- en vloercoatings, Hydrant Jachtlakken en Zusex houtrotreparatiemiddelen. Stuk voor stuk producten die een uitstekende prijs-kwaliteitsverhouding combineren met een vlotte verwerking, optimale hechting en langdurige bescherming.

Ons werkgebied is heel Zuid-Nederland. Dit zijn de provincies; Noord-Brabant, Zeeland, Zuid-Holland, Noord-Holland, Limburg, Gelderland en Utrecht. Met name in de regio’s Breda, Etten-Leur, Roosendaal, Prinsenbeek, Ulvenhout, Terheijden, Oosterhout, Dongen, Rijen, Made, Zevenbergen, Tilburg, Eindhoven, ’s-Hertogenbosch en Waalwijk zijn wij vaak werkzaam.

Vraag ons vrijblijvend naar advies en de voordelen van onze dakbedekking ten opzichte van bovenstaande soorten dakbedekking.

Bedrijfsvloer

Bedrijfsvloer met vloeibare coating

Woningvloer

Woningvloer met vloeibare coating

Kantoorvloer

Kantoorvloer met vloeibare coating

Kevin Kleijn

Vraag vrijblijvend een offerte aan!

error: Content is protected!