Particulieren

Kleijn Coatings kan voor uw woning voor verschillende dingen een rol spelen. Van het renoveren van daken met vloeibare dakbedekking tot het verfraaien van uw vloer door het leggen van één van onze vloer systemen.

Platte daken – Dakrenovatie & nieuwe daken

Dakrenovatie kan noodzakelijk zijn voor uw woning, omdat het dak is verouderd is, schade heeft of is vervuild. Om grote schades aan uw woning te voorkomen is het verstandig om het dak tijdig te vervangen. De vloeibare dakbedekking systemen van Kleijn Coatings Breda zijn zeer geschikt voor de renovatie van daken en complete dakgoten. Woningen met plat daken van Bitumen, PVC, EPDM, kunstof of rubber bij allen is het mogelijk om onze vloeibare systemen toe te passen. De renovatie van de daken zijn mogelijk met Vloeibaar polyurethaan of vloeibaar Bitumen.

Gietvloeren

De wensen voor een vloer in een woning hebben betrekking op de uitstraling, sfeer, kleur, soort materiaal, gemak en comfort. Een woningvloer van kunststof is volledig aan te passen aan uw wensen en is daardoor een blikvangen in uw woning. Kleijn Coatings Breda heeft een groot assortiment met verschillende vloersystemen en kan verschillende ruimtes in uw woning voorzien van een prachtige vloer, die volledig naar eigen inzicht en wensen kan worden afgewerkt. Er zijn velen verschillende opties mogelijk wat betreft sfeer en uitstraling.

Nigel

Interesse? Vraag vrijblijvend een offerte aan!

Scroll naar boven