Parkeergaragevloeren

Parkeergarage vloer met vloeibare vloersystemen

Parkeergarage vloeren
Sterk, vloeistofdicht, slijtvast, niet glad, bestand tegen autobanden, dit zijn enkele zaken die van belang zijn voor een goede parkeergaragevloer. De vloer moet bestand zijn tegen de velen auto’s die er dagelijks overheen rijden, tegen olie, tegen de verschillende weersomstandigheden en de daar bijkomende zaken als pekel. 

Een publieke parkeergaragevloer moet voldoen aan de CUR/RBV-44 richtlijn (Aanbeveling 44 van het Civieltechnisch Centrum Uitvoering Research en Regelgeving, ofwel CUR). Om aan deze regelgeving te voldoen, moet een parkeergaragevloer onder andere over de juiste ruwheid beschikken, vloeistofdicht zijn, kortom, veilig zijn voor het verkeer. Bovendien moet de begane grondvloer van de parkeergarage extra bescherming bieden tegen bodemverontreiniging.

Systemen van Kleijn Coatings
Kleijn Coatings Breda heeft vloercoatingsystemen die speciaal ontwikkeld zijn voor parkeergarages en voldoen aan alle genoemde eisen. Auto’s en bezoekers moeten in een parkeergarage kunnen zien waar ze kunnen parkeren, waar ze mogen rijden/lopen en waar ze heen moeten, dit kunnen wij doormiddel van bewegwijzering realiseren. Dit kan namelijk op het nieuwe vloercoatingsysteem aangebracht worden en maakt deel uit van het coatingsysteem.

Er zijn velen verschillende opties mogelijk wat betreft sfeer en uitstraling. Bijna alle kleuren zijn mogelijk, van bijzondere kleuren tot betonlook tot het spelen met meerdere kleuren. Daarnaast kunt u kiezen om de vloer in te strooien met kleuren flakes of glitters. Wij komen graag langs om uw parkeergaragevloer te bekijken en samen met u het meest geschikte vloercoatingsysteem te bepalen.

Een parkeergaragevloer is:

Interesse? Vraag vrijblijvend een offerte aan!

Scroll naar boven