Wat kost een gietvloer?

Kleijn Coatings – Gietvloer Specialist

Bent u op zoek naar een partij die voor u een gietvloer kan realiseren? Wilt u een beton ciré vloer of een andere soort gietvloer laten leggen? Wij denken graag met u mee! De vloer is de basis van elke ruimte en het is daarom belangrijk om een goede keuze te maken in wat voor soort vloer u wilt. De gietvloer begint in Nederland steeds populairder te worden vanwege zijn diversiteit als het gaat om inrichting. Maar ook omdat de vloeren onderhoudsvrij zijn en geen stof vangen. Genoeg redenen om een gietvloer aan te schaffen. Of u nu voor een vintage look wilt gaan of liever modern kiest, bij Kleijn Coatings uit Breda vindt u de juiste gietvloer. 

Wat kost een gietvloer?

Als u een nieuwe gietvloer laat leggen, wilt u natuurlijk weten wat hier de kosten voor zijn. Voor ons is het lastig om de exacte prijs van de gietvloer vast te stellen met als enige informatie het aantal vierkante meters. Er zijn namelijk nog een aantal belangrijke factoren die meespelen bij de prijsbepaling, bijvoorbeeld het type ondervloer, de locatie van de vloer en het soort gietvloer wat u wilt (normaal/anti-slip/vloerverwarming etc.). 

Het aantal vierkante meter dat u wilt laten realiseren speelt ook mee. Hoe groter het oppervlakte namelijk is, hoe voordeliger de prijs per vierkante meter wordt. Om toch een brede indicatie te geven, een gietvloer vanaf 30 m2 tot 150 m2 varieert tussen de € 65,- en € 130,- per m².

Maatwerk gietvloeren
Elke gietvloer is maatwerk en wordt op locatie met de hand vervaardigd. Een gietvloer is opgebouwd uit meerdere lagen die tussentijds moeten drogen. Een gietvloer laten leggen is daarom arbeidsintensief werk wat gemiddeld zo’n 4 à 5 dagen duurt. Voor vloeren tot 30m2 dient rekening gehouden te worden met een starttarief vanaf ca. € 3200,-.

Kleijn Coatings Showroom
Kleijn Coatings Showroom

Exacte prijs weten? Vraag een vrijblijvende offerte aan.

Wilt u weten wat de kosten worden van uw nieuwe gietvloer? Vraag dan via onderstaande knop een vrijblijvende offerte aan. Aan de hand van een aantal factoren berekenen wij de prijs van uw droom-vloer die u vervolgens in de mailbox ontvangt.  

Recent projecten.

Bent u benieuwd naar ons portfolio? Onderstaand een kleine selectie van recent gelegde vloeren. Wilt u ons hele portfolio zien? Bekijk dan de portfolio-pagina

Betonciré vloersysteem
Betonciré vloersysteem
PU gietvloersysteem
Epoxy rolvloersysteem
Scroll naar boven