Dak reparatie particulieren

Het repareren van particulieren daken met vloeibare vloersystemen

Dakreparatie
Heeft u een lekkage op het dak door bijvoorbeeld een beschadiging, scheur of openstaande naad. Wij kunnen de lekkage op het dak of dakgoot heel gericht verhelpen met onze vloeibare reparatie coating. Deze dakbedekking is de ideale oplossing voor het repareren van kleine lekkages en beschadigingen op bijvoorbeeld daken of (zinken) dakgoten. Daarnaast biedt het een oplossing voor waterdichting en bescherming van verschillende ondergronden. Met deze vloeibare dakbedekking kunnen we de lekkage of beschadigingen opvullen en afdichten waardoor het probleem verholpen wordt. 

Samenstelling
Het is gebaseerd op een puur elastomere hydrofobische polyurethaan hars met chemisch gepolymeriseerd bitumen. Het bitumen is in de coating verwerkt waardoor het na uitharding dezelfde uitwerking als gewoon bitumen heeft, alleen dan met alle voordelen van een polyurethaan hars. De kwaliteit/ prijs verhouding is dan ook zeer goed. Dit is de oplossing voor lekkages op daken of dakgoten. De voordelen worden hieronder benoemd.

Deze vloeibare reparatie coating is een één component tixotropisch, bitumen gemodificeerde polyurethaan vloeistof. Het produceert een hydrofobisch, elastisch membraan met een hoge adhesie op verschillende ondergronden, zowel bitumineuze, en excellente mechanische en chemische eigenschappen. Het is ideaal op verticale oppervlaktes: geen lopers en geen bubbels.

Supertherm
Rik

Interesse? Vraag vrijblijvend een offerte aan!

Scroll naar boven