Balkonvloeren

Een balkonvloer met vloeibare vloersystemen

Wilt u een andere top of afwerklaag aanbrengen op uw balkonvloer? Is uw balkon of galerijvloer te glad? Blijven er plassen water op de vloer staan? Of is de afwerklaag aan vervanging toe? Op al deze vragen hebben wij een gepast systeem als antwoord/oplossing.

Verschillende weersomstandigheden als regen, vorst, zonlicht en UV straling, maar ook vuil, bladeren en groenaanslag hebben hun uitwerking op een balkonvloer. Bij het maken van een keuze voor een nieuwe balkonvloer moet met al deze aspecten rekening gehouden worden. Gelukkig hebben wij verschillende vloer coating systemen die geschikt zijn.

Balkonrenovatie met PU coating

Een groot of een klein balkon, wij hebben een vloersysteem dat bij uw wensen past. Onze systemen zorgen er niet alleen voor dat uw balkonvloer esthetisch heel erg mooi wordt, maar daarnaast zorgt het er gelijk voor dat de vloer 100% waterdicht is. Zo zal u geen last meer hebben van vocht in huis dat door het balkon naar beneden trekt.

Daarnaast hebben we antislip systemen om gladheid tegen te gaan, sneldrogende systemen zodat u weer snel op de vloer kunt en scheur overbruggende systemen zodat eventuele schuren en beschadigingen gerepareerd worden. Wij komen graag langs om uw balkonvloer te bekijken en samen met u het meest geschikte vloercoatingsysteem te bepalen.

Onze balkonvloeren zijn:

Interesse? Vraag vrijblijvend een offerte aan!

Scroll naar boven