Trappenhuis en galerijvloeren

Een trappenhuis en galerijvloer met vloeibare vloersystemen

Trappenhuis en galerijvloer
Een trappenhuis of galerijvloer heeft vaak veel te verduren. Er is natuurlijk veel (loop)verkeer over de galerijen en trappen. Daarnaast hebben verschillende weersomstandigheden als regen, vorst, zonlicht en UV straling, maar ook vuil, bladeren en groenaanslag hun uitwerking op een galerijvloer. Bij het maken van een keuze voor een nieuwe galerijvloer moet met al deze aspecten rekening gehouden worden. 

Gelukkig hebben wij verschillende vloer coating systemen die geschikt zijn voor in een trappenhuis of op een galerijvloer.

Trappenhuis en gallerijvloeren
Trappenhuis en gallerijvloeren

Systemen van Kleijn Coatings
Onze systemen zorgen er niet alleen voor dat uw galerijvloer esthetisch heel erg mooi wordt, maar daarnaast zorgt het er gelijk voor dat de vloer 100% waterdicht is. Zo zal u geen last meer hebben van vocht in het pand dat door de vloer naar beneden trekt. Daarnaast hebben we antislip systemen om gladheid tegen te gaan, sneldrogende systemen zodat u weer snel op de vloer kunt en scheur overbruggende systemen zodat eventuele schuren en beschadigingen gerepareerd worden. 

Wij komen graag langs om uw trappenhuis of galerijvloer te bekijken en samen met u het meest geschikte vloercoatingsysteem te bepalen.

Een galerijvloer is:

Kevin

Interesse? Vraag vrijblijvend een offerte aan!

Scroll naar boven