Helling laaddock

Een helling laaddock met vloeibare vloersystemen

Helling laaddocks
Hellingen van laaddocks en inritten worden door intensief gebruik vak erg glad. Auto’s en vrachtwagens verliezen hun grip, komen niet meer de helling op of erger, er gebeuren ongelukken. Zeker als het daarbij ook nog eens gaat vriezen, er sneeuw ligt of er groen en alg aangroei is. Bij grote bedrijven wordt dit vaak opgelost door een speciaal wagentje dat vrachtwagens of opleggers weer uit een dock de helling op trekt. Maar dit kost vaak veel geld en is daarom maar voor weinig bedrijven neergelegd. Niet alleen verliest u geld doordat er iemand met dit wagentje moet rijden maar het kost vaak ook veel extra tijd en dat kost u indirect ook geld. De eventuele ongelukken die kunnen ontstaan daar gelaten. 

Kleijn Coatings Breda kan ervoor zorgen dat u veel geld bespaard, uw hellingen veilig worden en u de risico’s minimaliseert.

Hellinglaaddock
Hellinglaaddock

Speciaal ontwikkeld
Onze brugdekcoating is speciaal ontwikkeld om hier een oplossing voor te bieden. Na het reinigen van de helling brengen wij de coating in 1 laag aan en wordt ingestrooid met speciaal ontwikkelde zeer harde steentjes of korrels, aangepast naar wat voor de situatie wenselijk is. Deze toepassing is dus snel, zeer effectief en enorm duurzaam. Hierdoor blijft de stroefheid van het oppervlak 100% gegarandeerd en rijdt ieder voertuig zonder problemen de helling op. 

Dit systeem is bijvoorbeeld ook toepasbaar op betonnen op- en afritten van bruggen of parkeergarages, fiets- en loopvlonders, of metalen laad-, hef-, en garagebruggen, etc.

De helling laaddock coating is:

Rik

Interesse? Vraag vrijblijvend een offerte aan!

Scroll naar boven