Kantoorvloeren

Kantoorvloer met vloeibare vloersystemen

Kantoorvloeren
Wanneer u een nieuwe kantoorvloer wilt, dan is het belangrijk om goed na te denken over een aantal zaken. Als eerste wilt u natuurlijk een vloer dat bij het imago van uw bedrijf past. Het moet een verlengstuk worden van het bedrijf en daarom voor u de juiste uitstraling hebben.

Daarbij moet de vloer ook praktische zijn, gemakkelijk schoon te maken en houden. Voor zowel uw klanten als uw medewerkers moet de vloer bijdragen aan een prettige kantooromgeving. Wanneer er bezoekers uw pand betreden dan is uw kantoor het visitekaartje van het bedrijf en daar kan een goede vloer een bijdrage aan leveren.

Bedrijfsvloer
Kantoorvloer

Kleijn Coatings Breda heeft een groot assortiment met verschillende vloersystemen en kan uw bedrijfspand voorzien van een prachtige vloer, die volledig naar eigen inzicht en wensen kan worden afgewerkt. Er zijn velen verschillende opties mogelijk wat betreft sfeer en uitstraling. Bijna alle kleuren zijn mogelijk, van bijzondere kleuren tot betonlook tot het spelen met meerdere kleuren.

Daarnaast kunt u kiezen om de vloer in te strooien met kleuren flakes of glitters of we kunnen uw bedrijfslogo in de vloer verwerken. Tevens zijn praktische vloertoepassingen ook mogelijk zoals bijvoorbeeld bewegwijzering, wand vloer aansluitingen en holle wand afwerkingen. Het is zelfs mogelijk een deel van de wand of de gehele wand te coaten, kijk hiervoor op de wanden pagina op onze website.

Vloercoatings voor kantoorvloeren zijn:

Nigel

Interesse? Vraag vrijblijvend een offerte aan!

Scroll naar boven