Magazijnvloeren

Een magazijnvloer met vloeibare vloersystemen

Magazijnvloeren
In een magazijn wordt dagelijks gereden met heftrucks, palletwagens of andere voertuigen. Er wordt gesjouwd met pallets of kratten en gewerkt met allerlei gereedschappen of grote materialen. In sommige situaties wordt er ook nog gewerkt met bepaalde vloeistoffen, olie of chemicaliën, wat op de vloer terecht kan komen. Dit alles maakt het een zware belasting voor een magazijnvloer.

De meeste magazijnvloeren zijn gevlinderde betonvloeren nog zonder afwerk of coating laag. Deze vloeren voldoen misschien aan de minimale eis maar er zitten toch vaak nadelen aan. Zo creëren deze vloeren vaak veel stof, is een beschadiging zo gemaakt en kan het niet goed tegen boven genoemde situaties.

Een sterke kunststof magazijnvloer kan deze nadelen wegnemen en kent daarnaast nog meer voordelen. Kleijn Coatings Breda heeft voor magazijnvloeren zeer sterke coatingsystemen die voldoen aan alle eisen die je mag verwachten in deze situaties.

Magazijnvloer
Magazijnvloer

Onderhoudsvrije vloeren
Dit soort coatingvloeren hebben een zeer goede chemische en mechanische bestendigheid. Onze minimale eis van een magazijnvloer is dat het altijd een zware belastbaarheid aankan ongeacht wat voor type magazijn het is. De systemen zijn daarnaast slijtvast, naadloos, duurzaam en vloeistofdicht.

Tevens laat deze vloercoating geen stof vrij en wordt het onderhouden een stuk makkelijker. Uiteraard zijn de vloeren in verschillende kleuren en afwerkingen aan te brengen. Wij komen graag langs om uw magazijnvloer te bekijken en samen met u het meest geschikte vloercoatingsysteem te bepalen.

Vloercoatings voor magazijnvloeren zijn:

Interesse? Vraag vrijblijvend een offerte aan!

Scroll naar boven