Showroomvloeren

Een showroomvloer met vloeibare vloersystemen

Coatingvloer voor een Showroom
Een showroomvloer kan een grote bijdrage leveren aan de presentatie van je producten. Het is de basis van de ruimte dat moet passen bij de uitstraling van de producten. Vaak moet een showroomvloer ook in een bepaalde mate belastbaar zijn omdat er getest wordt met producten of producten gepresenteerd worden. 

Kleijn Coatings Breda heeft verschillende vloercoating systemen die toepasbaar zijn in een showroom afhankelijk van de wensen. Omdat een showroom voor veel verschillende soorten producten en doeleinden gebruikt kan worden, maken wij graag een afspraak met u op locatie. Dan bepalen we in overleg met u het meest geschikte vloercoating systeem voor de showroomvloer dat volledig naar uw wens is en voldoet aan alle door u gestelde eisen.

Kleijn Coatings showroom

Groot assortiment vloeren
Kleijn Coatings Breda heeft een groot assortiment met verschillende vloersystemen en kan uw bedrijfspand voorzien van een prachtige vloer, die volledig naar eigen inzicht en wensen kan worden afgewerkt. Er zijn velen verschillende opties mogelijk wat betreft sfeer en uitstraling. Bijna alle kleuren zijn mogelijk, van bijzondere kleuren tot betonlook tot het spelen met meerdere kleuren. Daarnaast kunt u kiezen om de vloer in te strooien met kleuren flakes of glitters of we kunnen uw bedrijfslogo in de vloer verwerken. 

Tevens zijn praktische vloertoepassingen ook mogelijk zoals bijvoorbeeld bewegwijzering, wand vloer aansluitingen en holle wand afwerkingen. Het is zelfs mogelijk een deel van de wand of de gehele wand te coaten, kijk hiervoor op de wanden pagina op onze website.

Vloercoatings voor showroomvloeren zijn:

Interesse? Vraag vrijblijvend een offerte aan!

Scroll naar boven